Удобствата на поръчките on-line са всепризнат факт.


1. Не губите време за предвижване до търговския обект - задръстванията и трафика отнемат все повече от свободното ни време.


2. Не чакате на километрични опашки за да заплатите избраната от Вас стока.


3. Получавате подробна техническа информация за желания от вас компютър или модул, като може да го съпоставите с останалите компоненти листвани в ценовата ни оферта и по този начин да изберете най-подходящия.


4. Не рискувате да получите отговор - "Елате утре след 17 часа, след като заплатите капаро". Плащате в момента на доставката!!!


5. При желание от ваша страна можете да получите компютъра си от квалифицират технически сътрудник, който да монтира и инсталира на масто при вас поръчания компютър (за град София). Това се заплаща като квалифицирана доставка и е на цена 28 лв.


6. Грешката да получите нещо, което не сте искали да поръчате е минимална (вероятността това да се случи при поръчка по телефона е доста голяма).


7. Отговорност за поетата гаранция - доставчика и сервиза са една и съща фирма, което не крие риск за вас при гаранционно събитие да не можете да отриете сервиза на стоката (напр. маркетинг веригата продава, но сервиза е някъква съвсем друга компания).


© 1998-2021 Global System Solutions Ltd.