"Доставката се извършва след заплащане на дължимата сума по банков път на фирмената сметка на "Глобъл Систем Сълюшън" ООД, а именно:ЦКБ - клон Младост
IBAN: BG09 CECB 9790 1024 1655 00
BIC: CECBBGSF
Получател: "Глобъл Систем Сълюшън" ООДЗадължително в полето основание за плащане се записва номера на поръчката, както и вашето име.Доставката може да бъде заплатена и с наложен платеж, който е 1% от стойността на пратката и да се заплати директно на служителя на куриерската фирма в момента на предаване на стоката.За поръчки над 200 лв. за град София доставката е безплатна. При поръчки под 200 лв. за доставката за град София се заплащат 12 лв. и стойността на поръчката.


За доставки за страната , които са над 500 лв. доставката е за наша сметка - заплаща се 1% за наложения платеж и стоката се заплаща при доставка на служителя на куриерската служба.


За доставки за страната под 500 лв. транспортните разходи се заплащат от получателя + 1% от стойността на стоката за наложения платеж , като цената за доставка е в зависимост от зоната в която се намирате и теглото на стоката.


В доставката Вие получавате поръчаните стоки и прилежащите за това документи - фактура и гаранционна карта.

© 1998-2021 Global System Solutions Ltd.