За да можете да правите on-line поръчки е необходима регистрация. Фирма "Глобъл Систем Сълюшън" ООД ще използва предоставената информация само и единствено за осъществяване търговската сделка, като се задължава да не разпространява получената информация. Фирмата е регистриран администратор на лични данни.1. Избирате "Регистрация", след което попълвате данните си в регистрационната форма.


2. Задължителните полета, които трябва да попълните са обозначени с *. Желателно е да попълните и другите данни, които не са обозначени с *, като те ще са ни необходими за автоматизираното издаване на всички документи (фактури, гарананционни карти, протоколи и т.н.).


3. Вход в системата - Избирате "Вход" и въвеждате своето потребителско име и парола, след което натискате бутона "Enter" или избирате с мишката "Вход"Вие успешно сте влезли в системата за поръчки, ако на екрана се изписва "Списъкът с поръчки е празен!", а в горния ляв ъгъл изписва Изход | Профил: "User Name" - с което сте завършили успешно регистрацията!


© 1998-2021 Global System Solutions Ltd.