Фирма "Глобъл Систем Сълюшън" ООД е на пазара на компютри, компоненти и периферия от 1998 год., преди появата на маркет веригите и ретейл веригите.


С дългогодишния опит и постоянен ръст на пазарния ни дял гарантираме за качеството на стоките и услугите, които предлагаме чрез директните ни продажби или on-line поръчките.


Освен търговските предимства, които предлагаме - балансирани цени на стоки от проверени доставчици и производители, атрактивни технологични решения и постоянно актуализирани цени, ние сме убедени, че следпродажбената поддръжка е от огромно значение за ползваните от вас компютри, компоненти и периферия.


За да удоволетвори вашите очаквания фирмата създаде верига от партньори, които да сервизират и да помагат при понатътъшното обновяване на закупената от нас техника.


Подробна и актуална информация за техните координати може да намерите в раздел Контакти.


При всеки проблем, който се отнася за сервизно обслужване или въпроси относно обновяване или разширяване на закупената от "Глобъл Систем Сълюшън" ООД техника, може да разчитате на квалифицираната помощ на нашите парньори.


Не на последно място трябва да отбележим факта, че фирма "Глобъл Систем Сълюшън" ООД е директен партньор на основните производители на компютри, компоненти и периферия, които са заложени в ценовите листи, като по този начин има достъп до информация за актуални тенденции на пазара и атрактивни ценови промоции, от които директно се възползвате Вие при покупка от нас.


© 1998-2021 Global System Solutions Ltd.