Фирма "Глобъл Систем Сълюшън" ООД е създадена през 1998 година, като капитала е изцяло частен - български. Основната цел на компанията е да предостави достъпни информационни решения за малкия и средния бизнес и домашните потребители.


През 1999 год. фирмата се позиционира изключително добре в продажбите на асемблирани компютърни системи и пазара на предлагане на цялостни информационни решения за малкия бизнес.


През 2001 година фирмата развива своя търговска и сервизна мрежа , чрез отваряне на свои търговски обекти или представителства опериращи под името "Глобъл Систем", което през тази година става и запазена търговска марка на бизнеса развиван от компанията. Нашето лого става знак за коректно и професионално отношение към все по-многобройните клиенти на фирмата. През същата година изпълняваме един от най-големите ИТ проекти в България за доставка на компютърна техника, мрежово оборудване, структурни кабелни системи и периферия за нуждите на "Софийска вода" АД, което осигурява средата за въвеждане на новата билинг система на дружеството ръководено от сегашния концесионер.


Свършената работа през годините 2002-2003 ни затвърждават като един от основните играчи на пазара за цялостни информационни решения, като през 2003 година стартираме проект за изпълнителите на доболнична медицинска помощ сключили договор с НЗОК, по заданиие на касата, като за 3 години доставихме над 1000 компютърни системи, принтери, структурни кабелни системи и сървъри, което подпомогна до голяма степен въвеждането на автоматизацията е здравеопазването. За този период развихме солиден информационен и развоен отдел, който разработи и поддържа едни от най-ефективните продукти на пазара на медицинския софтуер. През 2005 година влизаме в топ 100 на българските ИТ компании.


За да докажем на своите клиенти и на самите себе си силното ни желание да развиваме нашите възможности в предлагането на все по-високо качество на обслужване, през 2006 година във фирмата беше внедрена система по качеството ISO 9001:2008, одобрена и сертифицирана от престижната френска компания AFNOR International - Bulgaria.


От началото на 2007 година "Глобъл Систем Сълюшън" ООД започна да утвърждава своите позиции на пазара на малките и средни обществени поръчки, като в същата година спечели търгове за над 500 000 лв., които изпълни в срок и качествено.


За доказателство за нашите безпорни успехи са многото референции получени от клентите доверили се на професионализма и възможностите на нашата компания.

© 1998-2021 Global System Solutions Ltd.